martes, 8 de enero de 2013

Som cares les televisions de districte?

Les televisions de districte només representem el 3,5% del pressupost total de BTV.  Amb aquest pressupost tan limitat, fem un programa informatiu diari i elaborem altres notícies per als informatius diaris de la cadena. A més, fem el seguiment dels plenaris i de les audiències públiques dels districtes. Una feina professional i de qualitat.

Les televisions de districte no som cares:


  • Hem estat 10 anys treballant amb el mateix material. Ara hem rebut els antics equips de gravació i edició que els estudis centrals de  BTV ja no utilitzen.
  • Per cobrir les notícies ens desplacem en transport públic (metro, bus i ferrocarrils) amb tot el material de rodatge.
  • Cobrim els plenaris i audiències fora de l’horari laboral i això no suposa cap cost addicional per a BTV.
  • A les televisions de districte fa quatre anys que la direcció de BTV ens està retallant el pressupost. Això ha suposat la disminució de fins al 15% en sous, que ja són molt ajustats.

Hem demostrat que som molt capaços de fer més amb menys, però la situació que se'ns imposa ara és límit. En austeritat no ens guanya ningú. Té sentit que la direcció de BTV ens retalli un 50% del nostre pressupost? Té sentit deixar sense veu els barris i els veïns de la ciutat?Les retallades de BTV silenciaran les veus dels barris.